Mașină de temperare a ciocolateiFBM
Maestria 60kg
Mașină de temperare a ciocolatei
FBM
Maestria 60kg
EXW preț fix fără TVA
18.000 EUR
Anul fabricației
2025
Condiție
Utilizat
Locație
Schaafheim 

Afișați imaginile
Afișează harta
Date despre utilaj
- Descrierea mașinii:
- Mașină de temperare a ciocolatei
- Producător:
- FBM
- Model:
- Maestria 60kg
- Anul fabricației:
- 2025
- Condiție:
- aproape ca nou (folosit)
- Funcționalitate:
- complet funcțional
- Ore de funcționare:
- 220 h
Preț și locație
EXW preț fix fără TVA
18.000 EUR
- Locație:
- Schaafheim, Germania

Apelați
Detalii despre ofertă
- ID-ul listei:
- A19858250
- Ultima actualizare:
- pe 28.08.2025
Descriere
Informații despre utilaj:
An fabricație: 02/2025
Capacitate: 60 kg
Greutate utilaj: 360 kg
Producție ciocolată temperatată: 130 kg/h
Conexiune: priză CEE 16A
Dimensiuni: Lățime 900 mm, Adâncime 920 mm, Înălțime 1550 mm
Descriere:
Mașina de temperare și glazurare model MAESTRIA60 este concepută pentru temperarea și glazurarea tuturor tipurilor de ciocolată. Datorită dimensiunilor sale compacte, MAESTRIA60 este deosebit de potrivită pentru utilizare versatilă în spații restrânse.
Temperarea continuă se realizează prin intermediul unui șnec cu unitate de răcire, asigurând că ciocolata este întotdeauna disponibilă la temperatura optimă pentru utilizare imediată.
Mașina este echipată cu un sistem de dozare încălzit, controlat printr-o supapă pneumatică cu trei căi, permițând dozarea directă în forme a tabletelor, pralinelelor și altor produse.
Ksdpfx Adjw Ta Imj Refa
Prin montarea accesoriului de glazurare specific, toate produsele de cofetărie pot fi glazurate, parțial sau complet.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
An fabricație: 02/2025
Capacitate: 60 kg
Greutate utilaj: 360 kg
Producție ciocolată temperatată: 130 kg/h
Conexiune: priză CEE 16A
Dimensiuni: Lățime 900 mm, Adâncime 920 mm, Înălțime 1550 mm
Descriere:
Mașina de temperare și glazurare model MAESTRIA60 este concepută pentru temperarea și glazurarea tuturor tipurilor de ciocolată. Datorită dimensiunilor sale compacte, MAESTRIA60 este deosebit de potrivită pentru utilizare versatilă în spații restrânse.
Temperarea continuă se realizează prin intermediul unui șnec cu unitate de răcire, asigurând că ciocolata este întotdeauna disponibilă la temperatura optimă pentru utilizare imediată.
Mașina este echipată cu un sistem de dozare încălzit, controlat printr-o supapă pneumatică cu trei căi, permițând dozarea directă în forme a tabletelor, pralinelelor și altor produse.
Ksdpfx Adjw Ta Imj Refa
Prin montarea accesoriului de glazurare specific, toate produsele de cofetărie pot fi glazurate, parțial sau complet.
Anunțul publicitar a fost tradus automat și ar putea apărea unele erori de traducere.
Furnizor
Notă: Înregistrați-vă gratuit sau conectați-vă, pentru a accesa toate informațiile.
Înregistrat din: 2025
Trimiteți solicitarea
Telefon & Fax
+49 6073 ... anunțuri
Aceste anunțuri v-ar putea interesa și pe dumneavoastră.
Anunț mic
Kreuzau
1.629 km
Instalație de procesare
FrymaMZM / VK 50
FrymaMZM / VK 50
Anunț mic
Raszyn
752 km
Mașină de umplere a tuburilor
Jedlinski PackagingJTB-40
Jedlinski PackagingJTB-40
Anunț mic
Misterton
2.159 km
Depozitor de ciocolată cu o singură lovitură
Loypackone shot moulding machine
Loypackone shot moulding machine
Anunț mic
Udenhout
1.733 km
Rezervor de amestec încălzibil
Heatable mixing tank
Heatable mixing tank
Anunț mic
Babenhausen
1.450 km
Frișcă pentru frișcă
MussanaAutomat
MussanaAutomat
Anunț mic
Suffolk
2.042 km
Mașină de tăiat automată pentru producția de salam/sărat/hamon
Tipper TieRS4202
Tipper TieRS4202
Anunț mic
Misterton
2.159 km
Tambur de acoperire
Precious chocolates
Precious chocolates
Anunț mic
Babenhausen
1.450 km
Mașină de glazurare cu ciocolată
IKM305
IKM305
Anunț mic
Misterton
2.159 km
Rezervor de ciocolată
SollichRT250K
SollichRT250K
Anunț mic
Zwevegem
1.851 km
Mixer cu palete tip Barmix 200 L.
BarssoPeddelmenger, Type Barmix 200L
BarssoPeddelmenger, Type Barmix 200L
Anunțul dvs. a fost șters cu succes
A apărut o eroare










































































































