Romanian
German German German English English French French Spanish Spanish Italian Dutch Polish Russian Belarusian Ukrainian Estonian Turkish English English Czech Danish Finnish Swedish Norwegian Bokmål Maltese Greek Lithuanian Latvian Icelandic Portuguese Portuguese Spanish Spanish Hungarian Slovak Romanian Romanian Slovenian Serbian Serbian Albanian Croatian Bulgarian Macedonian Bosnian Hebrew Arabic Hindi English Indonesian Korean Japanese Thai Malay Vietnamese Chinese Chinese Persian Bengali Pashto

Desfășurați afaceri în siguranță în întreaga lume

Model multilingv de contract de achiziție de mașini uzate


Întrebare, inspecție, cumpărare. Acesta este modul rapid și simplu de a cumpăra o mașină folosită. Dar nu totul merge întotdeauna atât de bine. Machineseeker a elaborat, prin urmare, un model de contract de cumpărare pentru cumpărători și vânzători. Astfel, litigiile juridice pot fi evitate din timp.

Defecte ascunse, lipsa dulapurilor de control sau a unităților de control. În cazul contractului de vânzare-cumpărare, atât cumpărătorul, cât și vânzătorul joacă la sigur. Cel mai bun lucru este că modelul de contract nu numai că este disponibil în mai multe limbi, dar poate fi utilizat și în două limbi diferite. Cumpărătorul german și vânzătorul polonez pot folosi acum un singur contract ca bază. Astfel, afacerile devin mai ușoare la nivel mondial.

Vertrag
Modelul de contract este disponibil în următoarele limbi și poate fi combinat după cum se dorește:
Descărcați acum un model de contract ca fișier PDF:
Monolingv:
Bilingv:

DAȚI-NE FEEDBACK!

Machineseeker este interesat în dezvoltarea și îmbunătățirea continuă a serviciului! Dați-ne feedback pe marginea proiectului de contract! Ce nu-ți place? Ce ar trebui să adăugăm sau să schimbăm?
Machineseeker.md este sponsorul oficial al:
FEEDBACK
Succes: Acțiune executată
Eroare: Acțiunea nu a putut fi executată